/
/
Αστραφτερές Εκρού Παγιέτες

Αστραφτερές Εκρού Παγιέτες

140.00 

Αστραφτερές Εκρού Παγιέτες

Το βραδινό φόρεμα με μπλε παγιέτες διαθέτει αμάνικο σχέδιο που συμπληρώνεται από μια κολακευτική λαιμόκοψη σε V. Αυτό το στυλ λαιμόκοψης όχι μόνο προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στο φόρεμα αλλά επιμηκύνει και το λαιμό, δημιουργώντας μια κομψή και μακρόστενη σιλουέτα. Η σχεδίαση χωρίς μανίκια επιτρέπει την ευκολία στην κίνηση και προσθέτει μια σύγχρονη αίσθηση στη συνολική εμφάνιση. Συνδυάζοντας τη λαιμόκοψη V με μια αμάνικη σιλουέτα, το φόρεμα επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της κλασικής κομψότητας και του μοντέρνου στυλ, καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή για διάφορες βραδινές περιστάσεις.

 Ένα από τα καθοριστικά σχεδιαστικά στοιχεία του βραδινού φορέματος είναι οι περίπλοκες εκρού παγιέτες που κοσμούν ολόκληρο το ένδυμα. Αυτές οι αστραφτερές πούλιες πιάνουν το φως υπέροχα, δημιουργώντας μια μαγευτική λάμψη που σίγουρα θα κάνει τον χρήστη να ξεχωρίζει σε κάθε εκδήλωση. Η προσεκτική τοποθέτηση των πούλιων προσθέτει βάθος και διάσταση στο φόρεμα, ενισχύοντας τη συνολική οπτική του γοητεία. Το εκρού είναι ένα κομψό και διαχρονικό χρώμα που αποπνέει αριστοκρατία και φινέτσα, καθιστώντας το μια εντυπωσιακή επιλογή για επίσημες εκδηλώσεις και ειδικές περιστάσεις.

Το βραδινό φόρεμα με εκρού παγιέτες διαθέτει μια ρέουσα και κομψή σιλουέτα που αποπνέει χάρη και κομψότητα. Το φόρεμα διαθέτει ένα εφαρμοστό μπούστο που ξετυλίγεται απαλά σε μια ρέουσα φούστα, δημιουργώντας ένα κολακευτικό και θηλυκό σχήμα. Η ρευστή σιλουέτα του φορέματος όχι μόνο προσθέτει κίνηση και χάρη στην εμφάνιση του ατόμου που φοράει, αλλά και εξασφαλίζει άνεση και ευκολία στη χρήση όλο το βράδυ. Αυτός ο συνδυασμός κομψότητας και άνεσης κάνει το φόρεμα μια ευέλικτη και διαχρονική επιλογή για μια ποικιλία επίσημων εκδηλώσεων, από κοκτέιλ πάρτι μέχρι γκαλά και γάμους.

Drops of Luxury 

SKU Εκρού Παγιέτες Category Tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart0

Καλάθι